Két agyműtétje között bejelentkezett közösségimédia-oldalán a Stryper gitárosa, és bejelentette, hogy a zenekar idei turnéján Howie Simon fogja helyettesíteni.

Oz Fox

A Stryper gitárosa, Oz Fox 2020. október 22-én, csütörtökön került kórházba, miután korábban súlyos rohamot kapott a színpadon. A vizsgálatok után Oz és az orvosok megegyeztek abban, hogy Foxot két külön agyműtétnek vetik alá az agyában talált két tumor miatt. Fox március 4-én esett át a két tervezett műtét közül az elsőn. Nemrég a következőt írta közösségi oldalán: „Sziasztok, srácok! Szerettem volna egy gyors bejelentéssel tudatni veletek, hogy a felépülésem nagyon jól halad az első műtétem után. Szerencsére körülbelül három hónapos lábadozás után júniusban már felvételt is tudtam készíteni a zenekarral. Az akkori korlátozott képességeimhez jól hozzáigazították a projekt körülményeit, és örömmel mondhatom, hogy a küldetést sikeresen teljesítettem, de nem volt kihívásoktól mentes számomra. Ezt szem előtt tartva a feleségemmel, Annie-vel úgy érezzük, hogy az lenne a legjobb, ha a bal fülem mögötti akusztikus neurinóma eltávolítását célzó következő műtétem után az év hátralévő részében szabadságot vennék ki, hogy rendesen felépülhessek. Januárban egy újabb nagy projekt következik a Stryper számára, és nagyon szeretném a legjobb formámat hozni a feladat során. Ezek alapján erősen biztattam a banda tagjait, hogy folytassák a következő hónapokban lekötött koncerteket, ahol kedves barátunk, Howie Simon fog helyettesíteni. Howie egy csodálatos gitáros és énekes, és bízom benne, hogy teljes mértékben »túlszárnyal« engem a közelgő fellépéseken! Szóval bízom benne, hogy mindannyian tárt karokkal fogadjátok őt, hogy a zenekar a távollétemben is működhessen!”

A frontember Michael Sweet adományozásra és közös imádkozásra bíztatta a rajongókat: „Szevasztok, barátaim! Az online áruházunk most hozott ki három változatot az Oz Fox-pólókból. Két puha, gyűrűs fonású rövid ujjú pamutpóló és egy hagyományos baseball fazon, mindegyik környezetbarát, vizes bázisú maró nyomópéppel nyomva, ezek a pólók nagyszerű vintage érzést keltenek.  És ami még menőbbé teszi ezeket: minden bevétel közvetlenül Ozhoz érkezik be! Mint sokan tudjátok, életre szóló barátom és zenésztársam hamarosan agyműtétre megy. Hogy segítsünk a műtéttel kapcsolatos hatalmas orvosi számlák fedezésében, 3 Oz Fox-pólót dobtunk piacra egy átfogó adománygyűjtés részeként. Kérlek, fontold meg, hogy veszel egyet, vagy akár többet is ezekből a menő exkluzív pólókból! Továbbá, ha többet szeretnél adományozni, mint amennyibe a póló kerül, megteheted a fizetéskor, és a pénz 100%-a Ozhoz kerül majd. És ami a legfontosabb, kérjük, csatlakozzatok hozzánk, és imádkozzatok érte!”

Stryper - Oz Fox

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!