A Martin Lopez nevével fémjelzett Soen heteken belül új albummal jelentkezik, így nem csoda, hogy már a második kislemezes dalt is meghallgathatjuk, amihez ráadásul videóklipet is forgatott a banda.

Soen

’Imperial’ címmel jelenik meg 2021. január 21-én a Silver Lining Musicnál a Soen új albuma, amiről a banda egy dalt már leszállított Antagonist címmel, most pedig itt a klipes Monarch is.

A lemezről az Opethet is megjárt dobos, Martin Lopez néhány hete így nyilatkozott: „Mindig olyan zenekar leszünk, akik harcolni fognak a szabadságért, az élet minden fontos dolgáért, az emberekért, a hátrányos helyzetűekért. Fel kell tenni magunknak a nagy kérdéseket, például, hogy mi a francot csinálunk az életünkkel, vagy hogy hová tűnt belőlünk az empátia. Miért akarjuk elpusztítani a saját fajtánkat? Életemben mindig igyekeztem önmagam lenni, de úgy érzem, hogy a Soen zenéje által teremtett atmoszféra az egyetlen hely, ahol valóban önmagam tudok lenni. Amikor otthon vagy és zenélsz, szövegeket írsz, akkor fejezheted ki igazán önmagad minden ítélet nélkül és teljes szabadsággal. Nyilvánvalóan őrült és szörnyen frusztráló dolog volt mindenkinek és a zenekarunk számára is, hogy nem koncertezhettünk, de egyúttal ez lehetőséget biztosított arra, hogy megalkossuk ezt az albumot. Hónapokig napi 12 órát töltöttünk el, azzal, hogy eljuttassuk az ‘Imperial’-t arra a szintre, ahová igazán akartuk, leginkább a groove-okon és az album egységén dolgoztunk.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás