Egy hét múlva érkezik a Sodom új albuma, amiről a germán banda egy igazán harcias, vérbeli thrash metal nótát osztott meg ezúttal is Friendly Fire címmel.

Sodom

Az SPV/Steamhammer gondozásában jelenik meg november 27-én a Sodom új lemeze, a ’Genesis XIX’, melyen bemutatkozik a csapat új felállása Toni Merkel dobossal. A lemezt a hageni Woodhouse Studióban rögzítették Siggi Bemm segítségével, a maszterelést Patrick W. Engel végezte, a frontkép pedig Joe Petagno munkája.

 

 

„Ez mindenképpen az egyik legkeményebb és legváltozatosabb stúdióalbum, amit a Sodom valaha is kiadott.” – mondta a csapat főnöke, Tom Angelripper az új anyagról. Az album szövegeivel kapcsolatban pedig a következő gondolatokat osztotta meg: „Mi vagyunk a legelsők, akik ötvöztük a valódi thrasht német szövegekkel. Természetesen a thrash metal történeteknek harciasnak kell lenniük, azonban mi sosem szándékoztuk ezeket tiszteletlen módon, kellemetlen formában tálalni. Egyszerűen olyan dolgokról énekelek, melyek lyukat ütöttek az elmémben.”

Az albumról eddig a Sodom & Gomorrah és az Indoctrination volt kagylózható, most pedig itt a klipes Friendly Fire is.

Megosztás