fbpx

Június tizenkilencedikén jelenik meg a Lamb Of God saját névre keresztelt új albuma. Erről mutatták be a Chuck Billy közreműködésével készült Routest.

Lamb Of God

Immár a negyedik dalt tette közkinccsé az új lemezről a Lamb Of God Routes címmel, melyben Chuck Billy, a Testament frontembere is közreműködik. Randy Blythe énekes ezt mondta a dal keletkezéséről: „Elmentem a Standing Rock Indián Rezervátumba Észak-Dakotában, mert azt hallottam, hogy hivatalosan erőszakkal léptek fel a békésen tiltakozók ellen, akik vizeiket és a természetet védték, és ez valahogy nem kapott nagy hangsúlyt a médiumokban. Vittem némi ellátmányt, hogy segítsek nekik, egy hétig ott voltam, kiváló barátokra leltem. Csodás élmény volt és már akkor tudtam, hogy erről írok egy dalt. A véleményem ugyan árnyaltabb volt arról, hogy mit műveltek az indiánokkal az évszázadok során, ám amit láttam, ébresztőt fújt és azt gondoltam, ezt csak egy eredeti hang tudja megszólaltatni hitelesen, és Chuck Billy boldogan vállalta ezt a szerepet.”

„A Pomo törzshöz tartozó indiánként nagy megtiszteltetés a számomra, hogy a Lamb Of God felkért erre a dalra.” – tette hozzá Chuck Billy.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás