fbpx

Sodom & Gomorrah címmel meghallgatható a Sodom új dala a november végén érkező stúdiólemezről. Tom Angelripper szerint az album különleges helyet foglal el a banda életművében.

Sodom

Az SPV/Steamhammer gondozásában jelenik meg november 27-én a Sodom új lemeze, a ’Genesis XIX’, melyen bemutatkozik a csapat új felállása Toni Merkel dobossal. A lemezt a hageni Woodhouse Studióban rögzítették Siggi Bemm segítségével, a maszterelést Patrick W. Engel végezte, a frontkép pedig Joe Petagno munkája.

„Ez mindenképpen az egyik legkeményebb és legváltozatosabb stúdióalbum, amit a Sodom valaha is kiadott.” – mondta a csapat főnöke, Tom Angelripper az új anyagról. Az album szövegeivel kapcsolatban pedig a következő gondolatokat osztotta meg: „Mi vagyunk a legelsők, akik ötvöztük a valódi thrasht német szövegekkel. Természetesen a thrash metal történeteknek harciasnak kell lenniük, azonban mi sosem szándékoztuk ezeket tiszteletlen módon, kellemetlen formában tálalni. Egyszerűen olyan dolgokról énekelek, melyek lyukat ütöttek az elmémben.”

Alább az első dal, a Sodom & Gomorrah már meg is hallgatható a lemezről.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás