Kevesebb mint egy hónapot kell várni a Sodom új albumának megjelenésére, ők pedig közkinccsé tettek még egy dalt a lemezről Indoctrination címmel.

Sodom

Újabb szerzeményt hallgathatunk meg a november 27-én megjelenő tizenhatodik Sodom-stúdióalbumról, mely a ’Genesis XIX’ címet viseli. Az Indoctrinationhöz is szöveges videót készítettek, akárcsak az előzőleg megjelent Sodom & Gommorah című opuszhoz.

 

 

„A Sodom új albumán hamisítatlan thrash metal daloktól – mint a Euthanasia, a Friendly Fire vagy a Dehumanized – a  tőlük szokatlan szerzeményekig – úgy mint az Occult Perpetrator – változatos zenét kínál semmivel sem összetéveszthető saját hangján. A szövegekben is hasonló sokszínűséget tapasztalunk, Tom Angelripper számtalan témát jelenít meg soraiban. A The Harpooner Melville ‘Moby Dick’ történetén alapszik, megjelenik benne a megszállott Ahab kapitány. A Glock N’ Roll egy sorozatgyilkos történetét meséli el, míg a Waldo & Pigpen tisztelgés két azonos nevű Vietnamot megjárt pilóta előtt, akik rádióbeszélgetése megmaradt az utókor számára. A Nicht Mehr Mein Land pedig a nyugati társadalmak állapotáról értekezik. A lemezfelvételt Siggi Bemm készítette, a keverést Patrick W. Engel végezte, és Joe Petagno festette a borítót, ő alkotta a Motörhead védjegyét, a Snaggletooth fejet és még sok borítót a zenekar számára.” – így hangzott az album sajtóbeharangozója.

Megosztás