A német Magical Heart és a dán Seven Thorns is csatlakozik a Serious Black vasárnapi koncertjéhez, együtt veszik be az Analog Music Hall színpadát. A főbanda énekese magyarul invitál a koncertre.

Serious Black

A pandémia miatt többször kényszerült a turnémenetrend megváltoztatására a nemzetközi Serious Black zenekar. Az eredeti terv szerint nálunk kezdték volna a koncertkörutat, amelyet a német dátumok kivételével töröltek első körben, de pár nap múlva kiderült, hogy a német szakasznak is annyi. Szerencsére az újjászervezett Európa-turnén a magyar helyszínnek is szorítottak helyet, így december 4-én az Analog Music Hallban lépnek fel. A zenekar már úton van, és nem érkeznek egyedül, a turnéhoz csatlakozott a német Magical Heart, akiknek ’Heartsonic’ címmel októberben jelent meg új albuma, illetve a dán Seven Thorns.

A tavalyi évben énekest váltó főzenekar február 25-én jelentette meg ’Vengeance Is Mine’ címet kapó albumát, amelynek ez az őszi turné a bemutatója. Az új énekes Nikola Mijic, akit az Eden’s Curse mellett a magyar Dreyelands énekeseként is ismerhettünk, így nem esik nehezére, hogy magyar nyelven invitálja a rajongókat a vasárnapi bulira.

A CONCERTO Music bemutatja: Kings Today Tour 2022
Serious Black, Magical Heart, Seven Thorns
2022. december.4. Analog Music Hall
Jegyek a Tixánál, további részletek az esemény Facebook-oldalán.

Serious Black

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!