A legendás Scorpions visszatér. 2022. februárjában érkezik a 19. stúdióalbumuk ’Rock Believer’ címmel, az új lemezt bemutató koncertsorozat május közepén startol, Budapestre május 30-án érkeznek.

Scorpions

2022 nemcsak ezért lesz különleges év a zenekar számára, mert egy új nagylemezzel jelentkeznek, hanem azért is, mert 50 évvel ezelőtt, 1972. január 22-én jelent meg bemutatkozó albumuk, és kezdődött el a nemzetközi karrierjük. „Annyi energiát adott az új album rögzítése, annyira élveztük a dolgot, hogy alig várjuk már, hogy végre újra élőben játszhassunk – kezdte Matthias Jabs, majd Klaus Meine így folytatta: Soha nem volt még ilyen hosszú turnészünetünk, mint a járvány idején, ki vagyunk éhezve a színpadra és a közönségre.” A legendás csapat 2019 után visszatér Magyarországra, 2022. május 30-án adnak koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

 

 

A budapesti koncertre jegyek október 1-én 10 órától kaphatók a Live Nation és a Funcode oldalain keresztül. Az exkluzív elővásárlási lehetőség a hivatalos rajongói klub és a Live Nation-tagok számára már él, az esemény Facebook-oldala már aktív.

Scorpions

 

Megosztás