A konceptalbumról korábban bemutatott Tantibus II és Addicted klipjeiben egy korábbi történetet folytattak, a Stranger egy újabb kétrészes cselekményű mű első darabja, melynek folytatására jövő héten számíthatunk.

Scardust

Az M-Theory Audio gondozásában jelenik meg október 30-án az izraeli Scardust második albuma ‘Strangers’ címmel. „A ‘Strangers’ az elidegenedés témájával foglalkozik, és többféle szemszögből vizsgálja azt. Bemutatja, milyen módon választhatóak el az emberek egymástól, önmaguktól, a társadalomtól, a szeretteiktől, sőt még a saját tudatalattijuktól is.” – mondták a zenészek az albumról. Korábban a Tantibus II és az Addicted klipjeiben egy korábbi történetet, a Tantibusban megismert, alvási bénulásban szenvedő főhősről szóló elbeszélést folytatták. A most bemutatott címadó dalban egy újabb kétrészes sztori kezdődik, melynek folytatását a jövő héten mutatják be.

Noa Gruman énekes mesélte a dalról: „Amikor valaki, aki a szívedhez közel áll, elhagy téged, összetörsz, és úgy érzed, hogy egyedül kell szembenézned a világgal, a közös emlékekkel és pillanatokkal, melyek idegenné váltak számodra. Az elhagyatottság törékeny és védtelen érzését úgy tudjuk legjobban bemutatni, hogy ebben a dalban elhagyjuk a kórust és a vonósokat, és csak a csapat zenészei játszanak. A videóban sohasem együtt szerepelnek, hanem külön-külön, egy homályos, irreális helyen. Betonoszlopok veszik körül őket, és a helyszín folyamatosan forog, a nézőnek szédülést, kényelmetlen érzést okozva. A dalszöveg részletei csak itt-ott bukkannak fel, kiemelve az egyes részeket. Ezzel is tovább növelik a feszültséget.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás