A rémálmok világáról szóló, pár napja bemutatott Tantibus II története folytatódik a Scardust második kislemezének videóklipjében.

Scardust

Az izraeli szimfonikus progresszív metálzenekar, a Scardust a Tantibus II nemrég bemutatott videóklipjében szereplő történetet folytatja a következő, Addicted című új videójában, mely a második kislemezük az október 30-án megjelenő konceptalbumról, a ‘Strangers’-ről.

A Tantibus II (a tantibus latin eredetű szó, jelentése: rémálom) filmjében újból megjelent az alvási bénulásban szenvedő főhős, aki úgy döntött, hogy elszakad a valóságtól és a saját elméjébe fordul, de most az Addictedben kiderül, hogy ott is van, aki törődik vele. Ez a gondozó megpróbálja megmutatni neki a függőség jelentését, és elmagyarázni neki, hogy menekül, ahelyett, hogy szembenézne a valósággal.

„Ez a videó megmutatja nekünk a valóság és a függőség világa közötti átjárást – mondta Noa Gruman, a Scardust énekese. – Az Addicted szereplője szabadon járhat e világok között, mivel nem ragadt ott és nem is küzd a kijutásért. A kórus a kiutat képviseli, a vonósnégyes pedig a bejáratot.”

Egy érdekes konceptalbum készült kívülről építkező, egymást kiegészítő dalpárokból. A ‘Strangers’-t Noa Gruman énekesnő és Orr Didi zeneszerző közösen írta, ők már a Scardust előző nagylemezén, a ‘Sands of Time’-on és a 2015-ös ‘Shadow’ EP-n is együtt dolgoztak.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás