Huszonkét év után újra egymásra talált Carlos Santana és Rob Thomas a gitáros októberben megjelenő új lemezén, melyről most közös dalukat meg is hallgathatjátok.

santana rob thomas

1999-ben elképesztő siker lett a Santana ’Supernatural’ albuma Rob Thomas énekes-dalszerző közreműködésével (Grammy-díjjal is értékelték), volt egy periódus, amikor nem múlt el úgy nap, hogy a Smootht nem játszották le valamelyik rádióadón.  A YouTube-on is túl van a negyedmilliárdnyi megtekintésen a dal.

 

 

Sokáig úgy tűnt, nem lesz folytatása a dolognak, ám most kiderült, hogy az októberben megjelenő „Blessings And Miracles” lemezen újra hallhatjuk Rob hangját. De nemcsak az övét, hiszen Steve Winwood, Chris Stapleton, Diane Warren, Corey Glover (Living Colour), a rapper G-Eazy és Mark Osegueda (Death Angel) is rezegteti hangszálait a felvételeken. A hangszeres részekbe Kirk Hammett és a néhai Chick Corea is besegítettek. Santana annyit árult el a lemez zenei irányvonaláról, hogy a 2019-ben megjelent ’Africa Speaks’-re hasonlít.

Hallgassátok a meg a Move című szerzeményt a megjelenés előtt álló új Santana-korongról, ezt a latin gitármágus Rob Thomasszal és az American Authors formáció tagjaival hozta össze:

Megosztás