Carlos Santana globális terjesztésre szóló szerződést írt alá a BMG-vel, így az új stúdiólemez már a berlini székhelyű cégnél jelenik meg.

Carlos Santana

’Blessings And Miracles’ címmel jön ki a legendás gitáros bandájának új lemeze a BMG gondozásában. Pontos megjelenési dátum még nincs, annyi információ nyilvános, hogy valamikor augusztusban egy dalt már meghallgathatunk az új felvételek közül.
Carlos Santana – aki örömét fejezte ki az új szerződéssel kapcsolatban – elmondta, hogy az új lemez címe az életszemléletére utal. Thomas Scherer, a BMG Los Angeles-i és New York-i feje hasonlóan gondolkodik a Santanával való együttműködésről, hozzátéve, hogy Carlos gitárjátéka egy univerzális nyelv.
A jelenlegi menetrend szerint Santana szeptemberben és októberben Amerikában koncertezik, és már az új lemezt népszerűsítik. Augusztusban, szeptemberben, novemberben és decemberben többször is fellépnek a Las Vegas-i House Of Bluesban, 2022 nyarán pedig az Earth Wind & Fire társaságában végre belekezdenek a már kétszer is elhalasztott ’Miraculous Supernatural’ turnéba, szintén az Újvilágban.

 

 

Megosztás