A World Of Tanks számítógépes játékhoz írt nótát a svéd Sabaton, akik a dalhoz most egyedülálló módon egy Grammy-jelölt hölgyet vettek be a bandába.

A svéd Sabaton a játékfejlesztő Wargaming céggel kooperált legújabb videójukban, a Steel Commandersben. A friss klipben új taggal erősödött a zenekar, a Grammy-díjra, illetve a Brit Female Artist Of The Year-díjra jelölt Tina Guo is szerepel a nótában és a látványos videóban. Virtuóz akusztikus és elektromos csellistaként, multiinstrumentalistaként, zeneszerzőként és vállalkozóként is nemzetközi karriert futott be egyedülálló, műfajokon átívelő stílusával. Guo minden idők egyik legtöbbet foglalkoztatott szólócsellistája, aki több száz kasszasiker film-, televíziós és játékzenén hallható.

 

 

„Nagyszerű élmény volt a Wargamingnél a srácokkal együtt dolgozni ezen a hatalmas projekten. Együtt készítettünk egy epikus videót a Steel Commanders című dalhoz, ami a legjobb módja annak, hogy elindítsuk az együttműködésünket – nyilatkozta Joakim Brodén, a Sabaton énekese. – Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk egy nyereményjátéknak, amelynek fődíja egy Strv K – ami a legelső Tier IX Premium Tank –, valamint mi, mint a legénység tagjai.”
A Steel Commanders szeptember 17-én jelenik meg az összes digitális platformon, aki presave-eli a Spotifyon, díjakat nyerhet, többek között Steel Commanders-termékeket, valamint World Of Tanks-bónuszkódokat exkluzív Sabaton ingame-tartalmakkal!
„Nagyon élveztük a munkát a sabatonos srácokkal és örülünk, hogy csatlakoztak a projekthez – nyilatkozta Max Chuvalov, a World Of Tanks terjesztési igazgatója. – A játékosaink imádják a zenéjüket, és kiegészítjük egymást, mivel mindkettőnket lenyűgöz a hadtörténelem. Ráadásul reméljük, hogy az új dal arra inspirálja majd a tankosokat, hogy tegyenek meg mindent a győzelemért.”

Megosztás