A detroiti gitárvirtuóz, Sammy Boller visszatért egy új számmal. A gitáros kiadta legújabb dalát Ritual Lights címmel, érdemes megnézni annak videójában a kétkezes tapping technikát, amit használ dalaiban.

Sammy Boller

A Candyrat Recordson keresztül elérhető minden digitális szolgáltatónál Sammy Boller új kislemeze, a Ritual Lights. Sammy szinte hipnotizálja a nézőket védjegyének számító kétkezes tapping technikájával, mellyel gyönyörű hangokat csal ki gitárjából. A hindu vallási fesztivál, a Diwali, más néven Fényfesztivál idején írt Ritual Lights középső részében Sammy olyan gitárszólót produkál, melytől leesik az állad, ehhez azt az 1970-es wah-pedált használja, amelyet a híres detroiti mérnök és producer, Al Sutton ajándékozott neki. Az események elképesztő fordulata, hogy a wah-pedál megadta magát, miután Sammy elsőre felvette a szólót. A videóban fekete Les Paul Axcess gitárját és Friedman BE100 erősítőjét használja.

Miután Joe Satriani 2012-ben kiválasztotta a Guitar Center „Master Satriani” osztályának győzteseként, a gitárvirtuóz Sammy Boller nemzetközileg elismert gitáros lett, és a Citizen Zero tagjaként Go (Let Me Save You) című dalával bekerült a Billboard Top 20-ba. 2020 márciusában Sammy kiadta debütáló szólóalbumát, a ‘Kingdom Of The Sun’-t, melynek The Empress című dalához készült playthrough videója közeli betekintést enged látványos technikájába.

A ‘Kingdom Of The Sun’ dallistája:

01. Kingdom Of The Sun
02. Sunrise / Sunset
03. Cloak Of Light
04. Iolite
05. For Madmen Only
06. Dark Night Of The Soul
07. Illusions
08. The Empress
09. Temple Of Time
10. Mirror Of The Heart
11. Awakening From The Daydream

Sammy Boller - Kingdom Of The Sun

Megosztás