‘Lion Heart’ című lemezével tér vissza ősszel a Jim Peterik és Toby Hitchcock nevéhez fűződő Pride Of Lions, melyről az első dalt máris bemutatták Carry Me Back címmel.

Pride Of Lions

A Pride Of Lions név a legendás Eye Of The Tiger szerzőjét, a Survivor és a The Ides Of March tagját, Jim Peteriket, valamint az erőteljes énekhangú Toby Hitchcockot takarja, akik október 9-én visszatérnek hatodik stúdióalbumukkal, a ‘Lion Heart’-tal. A Frontiers Music bemutatta a banda első kislemezének, a Carry Me Backnek a videóját.

 

 

Jim Peterik még mindig ihletett szerzője a dallamos rockzenének, annak a zenei stílusnak, amelyet vitathatatlanul segített megteremteni. A Pride Of Lionsban pedig minden benne van, amit a rajongók szeretnek a műfajban: erőteljes ének és felejthetetlen dallamok. Az új dalok valóban megmutatják, hogy Peteriknek még mindig micsoda oroszlánszíve van. A lemezt nyitó címadó dal minden egyes refrénnel tovább növekedve borítja lángba a hangszórókat. A Carry Me Back egy valóban felejthetetlen csavarral, az Unfinished Heart elbűvölő varázslatával, vagy a Rock And Roll Boomtown a maga fenségességével mutatja meg, miért van rajta ezen a lemezen minden, ami a dallamos rock rajongók szívének kedves.

Toby Hitchcock a Pride Of Lions most már legendásnak számító debütalbumán hívta fel magára a közönség figyelmét. Hangját gyakorta hasonlítják Bobby Kimballhoz (Toto), Jimi Jamisonhoz (Survivor) és Lou Grammhez (Foreigner), megvan benne mindannyiuk mélysége, érzelmessége és terjedelme, miközben megőrzi saját jellegzetességét.

A ‘Lion Heart’ dallistája:

01. Lion Heart
02. We Play For Free
03. Heart Of The Warrior
04. Carry Me Back
05. Sleeping With A Memory
06. Good Thing Gone
07. Unfinished Heart
08. Give It Away
09. Flagship
10. Rock & Roll Boomtown
11. You’re Not A Prisoner
12. Now

És a felállás:

Toby Hitchcock – szólóének
Jim Peterik – szólóének, vokál, billentyűs hangszerek, elektromos és akusztikus gitárok, ütőhangszerek
Ed Breckenfeld – dobok és ütőhangszerek
Klem Hayes – basszusgitár
Mike Aquino – szóló- és ritmusgitár
Christian Mathew Cullen – szintetizátorok, programozás

Colin Peterik – dobok (Lion Heart)
Kevin Campbell – basszusgitár (Lion Heart)

Pride Of Lions - Lion Heart

 

Megosztás