Másodszor is összeállt a Europe egykori gitárosa és a Fair Warning énekese. A 2017-es stúdióprojekttel ellentétben ezúttal koncertezni is szeretnének. És a névválasztás sem véletlen.

Out Of This World – Kee Marcello & Tommy Heart

Egyesítette erőit a Fair Warning énekese, Tommy Heart és a Europe egykori gitárosa, Kee MarcelloJa, ezt már írtuk egyszer. 2016-ban már csináltak közös bandát, és 2017 őszén meg is jelent a Kee Of Hearts lemeze, ám akkor az is csak egyike volt a Frontiers Music által összerakott stúdióprojekteknek (és a dalokat sem ők írták, hanem Alessandro Del Vecchio). Ám most a két zenész saját akaratából állt össze újra, és nemcsak új lemezt terveznek, de őszi Európa-turnét is. A névválasztás sem véletlen, a koncertek vezérfonala a két Europe lemez (‘Out Of This World’ és ‘Prisoners In Paradise’) anyaga lesz, amelyeken Kee játszott annak idején.

 

 

Kee nem rejtette véka alá korábban a Europe jelenlegi zenéjével kapcsolatos ellenérzéseit, akkor is elmondta, hogy ő a régi zenéket játszaná szívesebben társaival. Velük nem lesz módjában, de Tommy Hearttal visszatérhetnek a ’80-as évek végére, hogy a vele készült két nagy sikerű album, valamint a három évvel ezelőtti Kee Of Hearts-lemez dalaiból válogassanak.

„Készen álltok egy új kezdetre? Ez az új projektünk, és jelenleg a neves producerrel, Chris Laney-vel [Pretty Maids] dolgozunk együtt a debütáló albumunk lenyűgöző új anyagán. És már el tudom mondani, hogy ez egy e világon kívüli [Out Of This world] dolog lesz! Az Out Of This World szeptemberre tervez egy Európa-turnét (ha a koronavírus el nem tolja azt is), melynek során előadjuk az ‘Out Of This World’ és a ‘Prisoners In Paradise’ albumok dalait. Játszunk néhány Kee Of Hearts művet is, valamint más dalokat az én repertoáromból és Tommy karrierjéből. És természetesen a következő album dalait. Remélem, hogy találkozunk a koncerteken! Maradjatok biztonságban és vigyázzatok egymásra!” – üzente Kee Marcello a rajongóinak.

Akkor hát lássuk, mire számíthatunk, ha létrejön az a turné!

 

 

 

Megosztás