Bár már két dalt is bemutattak korábban az új lemezről, a komplett dallistát és a neves közreműködőket még csak most hozták nyilvánosságra.

Orden Ogan

Március 12-re halasztotta az AFM Records a power metalban utazó Orden Ogan új albumának, a ’Final Days’-nek megjelenését. A dátumhoz közeledve végre a dallistát és a közreműködők nevét is megosztották. A lemezen a Firewind gitárosa, Gus G és a Brothers Of Metal énekesnője, Ylva Eriksson vendégszerepel.

 

 

’Final Days’ dallista:

01. Heart Of The Android
02. In The Dawn Of The AI
03. Inferno
04. Let The Fire Rain
05. Interstellar (featuring Gus G)
06. Alone in The Dark (featuring Ylva Eriksson)
07. Hollow
08. It Is Over

Orden Ogan - Final Days

Merre tovább a vadnyugatról? – ez volt a nagy kérdés a ‘Gunmen’ sikerei után. Sebastian „Seeb” Levermann énekes-producer a következőképpen vázolta fel az új anyagot: „A ’Final Days’ egy sötét science fiction konceptalbum, mely felvonultat minden olyan Orden Ogan-védjegyet, mint a kövér és modern riffek, epikus refrének és a melankolikus nagyzenekari hangzás. Ezen a lemezen találod meg a valaha írt legjobb dalainkat. A ’Gunmen’ egy fontos és erős lemez volt a számunkra, azonban a ’Final Days’ a következő szintre emeli mindezt.”

Hol van már a tavalyi hó, hallgasd meg újra az eddig megosztott két dalt, az In The Dawn Of The AI-t és a Heart Of The Androidot!

Megosztás