Meghallgatható a power metalos Orden Ogan új szerzeménye, ami a banda szerint a valaha írt egyik legjobb daluk. A novemberben érkező albumon ennél állítólag több is lesz.

Orden Ogan

Az AFM Records gondozásában jelenik meg az Orden Ogan új albuma november 13-án ’Final Days’ címmel. A csapat a következőképpen vázolta fel az új anyagot: „A ’Final Days’ egy sötét science fiction konceptalbum, mely felvonultat minden olyan Orden Ogan-védjegyet, mint a kövér és modern riffek, epikus refrének és a melankolikus nagyzenekari hangzás. Ezen a lemezen találod meg a valaha írt legjobb dalainkat. A ’Gunmen’ egy fontos és erős lemez volt a számunkra, azonban a ’Final Days’ a következő szintre emeli mindezt.”

 

 

Az első fecske az új lemezről az In the Dawn Of the AI, ami lentebb már csekkolható is a szintén publikus lemezborítóval együtt. Kapcsolódó hír, hogy a lemezen öttagú felállásban hallható a csapat, ugyanis tavaly csatlakozott Steven Wussow basszusgitáros, idén pedig Patrick Sperling gitáros, aki Tobias Kersting helyét vette át. Ezen kívül fontos hír a magyar rajongóknak, hogy a gárda törölte idei koncertkörútját, így ősszel nem jönnek Budapestre, az újraszervezett turnéban pedig egyelőre nincs magyar dátum.

Orden Ogan

 

Megosztás