Eredetileg novemberre tervezte új albumának megjelenését az Orden Ogan, azonban elnapolták az eseményt jövő márciusra. Kárpótlásképpen már a második dal is meghallgatható a szóban forgó anyagról.

Orden Ogan

Az AFM Records gondozásában jelenik meg az Orden Ogan új albuma 2021. március 12-én ’Final Days’ címmel. A csapat a következőképpen vázolta fel az új anyagot: „A ’Final Days’ egy sötét science fiction konceptalbum, mely felvonultat minden olyan Orden Ogan-védjegyet, mint a kövér és modern riffek, epikus refrének és a melankolikus nagyzenekari hangzás. Ezen a lemezen találod meg a valaha írt legjobb dalainkat. A ’Gunmen’ egy fontos és erős lemez volt a számunkra, azonban a ’Final Days’ a következő szintre emeli mindezt.”

Az albumról az In the Dawn Of the AI után most a Heart Of The Android csekkolható le. Kapcsolódó hír, hogy a lemezen öttagú felállásban hallható a csapat, ugyanis tavaly csatlakozott Steven Wussow basszusgitáros, idén pedig Patrick Sperling gitáros, aki Tobias Kersting helyét vette át.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás