Itt van a vadonatúj hivatalos videóklip az Orden Ogan új kislemezéhez, az Infernóhoz. Ne mondd, hogy nem üvöltötted velük már a refrén első ismétlésekor, hogy „Burn it down”!

Orden Ogan

Az AFM Records gondozásában jelenik meg a német power metal csapat következő albuma. Az új anyagot a következőképpen vázolták fel : „A ’Final Days’ egy sötét science fiction konceptalbum, mely felvonultat minden olyan Orden Ogan-védjegyet, mint a kövér és modern riffek, epikus refrének és a melankolikus nagyzenekari hangzás. Ezen a lemezen találod meg a valaha írt legjobb dalainkat. A ’Gunmen’ egy fontos és erős lemez volt a számunkra, azonban a ’Final Days’ a következő szintre emeli mindezt.”

 

 

Nemrég derült csak ki, hogy az újdonságon Gus G (Firewind) és Ylva Eriksson (Brothers Of Metal) is vendégesedik egy-egy dalban. Az Inferno a zenekar március 12-én megjelenő ‘Final Days’ albumáról kimásolt harmadik kislemez az In The Dawn Of The AI és a Heart Of The Android után. Az AFM webes kereskedésében a normál tokos CD mellett digipack CD + Live DVD kombó, 1000 példányban limitált díszdoboz, 500 darabra korlátozott picture disc és 450 példányban elérhető színes LP változatokban is elő lehet rendelni a kiadványt.

Orden Ogan box

Megosztás