Az előző album Accept-nosztalgiája után mintha kezdene visszatalálni a saját hangjához az U.D.O. zenekar. Nekünk legalábbis ez a próféciánk az új dalt hallgatva. És még a szado-mazo klip is érdekes!

U.D.O. UDO - Prophecy

Latexruhás domina szerepel az U.D.O. új klipjében, melyet a Prophecy című dalhoz készítettek. A Metal Never Dies és a Kids And Guns után ez már a harmadik megjelent kislemeznóta az október 22-én érkező új lemezről.

 

 

A közelgő album ‘Game Over’ címének kiválasztásával kapcsolatban Andrey Smirnov gitáros – akinek múlt héten jelent meg a szólólemeze – így nyilatkozott: „Ez a cím Udo ötlete volt. Annak idején a pandémia előtt mindig egyfajta brainstorming folyt róla a turnébuszban, tudod, együtt ültünk órákon át és időnként valaki felvetette, hogy »van ötletetek az új album címével kapcsolatban?« Aztán azt mondtuk, hogy legyen ez vagy talán az. Természetesen a végső döntés Udóé volt, de mindannyian részt vettünk benne. De ezúttal Udo már az elején úgy döntött, hogy ‘Game Over’ lesz a lemez címe, ami olyan volt számunkra, mint egy prófécia, mert akkor még nem tudtuk, hogy ez a világjárvány bekövetkezik. Aztán a turnékat lemondták, és valóban az volt az érzésem, hogy Game Over, vége a játéknak. Most itthon vagyok, ami jó, de ha zenész vagy, akkor manapság turnéznod kell a megélhetésért.”

Megosztás