Végre kiderült, hogy mikor jelenik meg a Téglás Zoli vezette Ocean Hills első lemeze, ennek apropójából pedig a címadó dal, a Santa Monica is meghallgatható.

Ocean Hills

November 27-én debütál az AFM Recordsnál Téglás Zoli új bandája, melyben Lukács Peta (szólógitár), Szebényi Dániel (billentyűs hangszerek és basszusgitár) és Reinder Oldenburger (ritmusgitár) zenélnek az egykori Ignite frontemberen kívül. A csapat a következő üzenettel jelentkezett a pár hónappal ezelőtti indulást követően: „Büszkén és örömmel jelentjük be, hogy 2020. április 7-én elindítottuk az új együttest, az Ocean Hillst. Köszönetet szeretnénk mondani hűséges barátainknak, rajongóinknak és családunknak! Új nevünk van és egy hamarosan megjelenő új albumunk. Most büszkén jelenthetjük be, hogy nemzetközi kiadói szerződést írtunk alá az AFM Records német kiadóval. Remixeltük és remasztereltük albumunkat, kiválasztottunk három kiemelkedő kislemezslágert a rádiók számára, számos fényképet és több órányi videóanyagot készítettünk. Készítettünk egy vadonatúj lemezborítót és zenekari logót is. Mindezt lépésről lépésre fogjuk bevezetni. Tudjuk, hogy néhányan közületek már hallották az új dalokat, de tele a világ potenciális rajongókkal, akik még nem hallották a zenénket. Menjünk és terjesszük a hírt az Ocean Hillsről! Vegyünk részt közösen ezen az utazáson! Hallgass minden nap hangos zenét, maradj egészséges, maradj biztonságban, maradj otthon! És akkor majd találkozunk a küzdőtéren!”

 

 

Első daluk, az A Separate Peace animált szöveges videója után klipen érkezett a Death Or Liberty, most pedig szintén klippel együtt tesztelhető a címadó dal. A zenekar gitárosával, Lukács Petával nemrég interjút is készítettünk Karanténinterjúk sorozatunkban.

Megosztás