Új dallal jelentkezett Téglás Zoli csapata, az Ocean Hills. A dal azért különleges, ugyanis készült hozzá klip, mely az első a banda nemrég indult történetében.

Ocean Hills

Már jó ideje tudjuk, hogy Téglás Zoli új bandát alapított, melyben Lukács Peta (szólógitár), Szebényi Dániel (billentyűs hangszerek és basszusgitár) és Reinder Oldenburger (ritmusgitár) zenélnek az egykori Ignite frontemberen kívül. A csapat a következő üzenettel jelentkezett az indulást követően: „Büszkén és örömmel jelentjük be, hogy 2020. április 7-én elindítottuk az új együttest, az Ocean Hillst. Köszönetet szeretnénk mondani hűséges barátainknak, rajongóinknak és családunknak! Új nevünk van és egy hamarosan megjelenő új albumunk. Most büszkén jelenthetjük be, hogy nemzetközi kiadói szerződést írtunk alá az AFM Records német kiadóval. Remixeltük és remasztereltük albumunkat, kiválasztottunk három kiemelkedő kislemezslágert a rádiók számára, számos fényképet és több órányi videóanyagot készítettünk. Készítettünk egy vadonatúj lemezborítót és zenekari logót is. Mindezt lépésről lépésre fogjuk bevezetni. Tudjuk, hogy néhányan közületek már hallották az új dalokat, de tele a világ potenciális rajongókkal, akik még nem hallották a zenénket. Menjünk és terjesszük a hírt az Ocean Hillsről! Vegyünk részt közösen ezen az utazáson! Hallgass minden nap hangos zenét, maradj egészséges, maradj biztonságban, maradj otthon! És akkor majd találkozunk a küzdőtéren!”

 

 

Első daluk, az A Separate Peace animált szöveges videója már közel két hónapja hallgatható, ehhez csatlakozott a klipes Death Or Liberty, mi több, a dallistáról és az album borítójáról is lerántották a leplet Zoliék. A zenekar gitárosával, Lukács Petával nemrég interjút is készítettünk Karanténinterjúk sorozatunkban.

’Santa Monica’ számlista:

01. A Separate Peace
02. Death Or Liberty
03. Like A Lady
04. Santa Monica
05. Budapest My Love
06. Hold Me
07. Angels Wings
08. Vampire
09. Christina
10. Dead Dog
11. There Is A Light That Never Goes Out

Ocean Hills

 

Megosztás