Akik tavaly májusban nem tudták megnézni a Nightwish online lemezbemutató buliját, azok hamarosan bepótolhatják, mert a koncert márciusban megjelenik DVD-n.

Nightwish

Amikor a Nightwish világkörüli turnéját a járvány miatt lemondták, a zenekar úgy döntött, hogy példa nélkül álló élményt akar nyújtani a rajongóknak. Féléves előkészülettel olyan produkciót állítottak össze, amely egyedülálló a zenekar történetében, tavaly május 28-29-én két livestream koncertet adtak ’An Evening With Nightwish In A Virtual World’ címmel. Itt hangzottak el a ’Human. :II: Nature.’ dalai először élőben, és itt mutatkozott be Jukka Koskinen (ex-Wintersun) basszer is, a közvetítést tavaly 108 országban több mint 150 000 néző előtt közvetítették.
„Ez egyértelműen az egyik legkirályabb dolog, amit a Nightwish valaha is csinált! A vizuális elemek, a technológia és a zene ilyen rendkívüli ötvözése egyedülálló élményt nyújtott mindannyiunk számára” – mesélték az esemény után.
A zenekar saját kiadásban jelenteti meg az online buli második estéjét, így a DVD programjából kimaradt öt olyan dal, amelyik csak a május 28-i közvetítésen hangzott el. A március 11-én érkező lemez mellett egy 24 oldalas kiskönyvet találunk, amiben kiadatlan fotók szerepelnek. Az előrendelés már él, lentebb a dallistát is megismerhetjük. Ne feledjük, hogy a Nightwish az idén megrendezésre kerülő FEZEN fesztiválon és decemberben önálló nagykoncerten is fel fog lépni Magyarországon!

 

 

’Virtual Live Show From The Islanders Arms 2021’ dallista:

01. Intro
02. Noise
03. Planet Hell
04. Alpenglow
05. Élan
06. Storytime
07. How’s The Heart?
08. Harvest
09. Dark Chest Of Wonders
10. I Want My Tears Back
11. Ever Dream
12. Nemo
13. Sleeping Sun
14. Pan
15. Last Ride Of The Day
16. Ghost Love Score
17. The Greatest Show On Earth
18. All The Works Of Nature Which Adorn The World: VIII. Ad Astra

Nightwish

Megosztás