Az új lemez első klipjében Ronnie Romero énekel és Todd Sucherman adja alá a ritmust, valamint felbukkan Ronnie román szupermodell barátnője is. A hatodik nagylemez részletein kívül egy akusztikus és egy vérbeli rockkoncertet is megnézhetsz Romeróval.

Intelligent Music Project

„Bolgáréknak áll a világ, sütik már az AOR-békát” – írtam valamikor 2014-ben az Intelligent Music Project második lemezéről. Most meg már nyakunkon a hatodik. Milen Vrabevski a „bolgár David Lowy”, üzletember, emberbarát és gitáros-billentyűs zeneszerző. És ha ő a bolgár David Lowy, akkor az Intelligent Music Project a „bolgár Dead Daisies”. A nemzetközi rockzene nagy neveit vonultatja fel bolgár nyelven eladhatatlan produkciójához. Elsősorban énekesekről van tehát szó, meg érdekes módon dobosokról. Mintha a bolgárok nem tudnának angolul se énekelni (ezt még elhiszem), se dobolni. Az első lemezeken még olyan nevekkel találkoztunk, mint John Lawton (ex-Uriah Heep), Joseph Williams (TOTO) és Simon Phillips (ex-TOTO), majd bejött a képbe John Payne (ex-Asia), Carl Sentance (Nazareth), legújabban meg mindenki üdvöskéje, Ronnie Romero (Rainbow, Vandenberg, MSG). A hatodik – ‘The Creation’ című – anyagon ismét ugyanezek az arcok bukkannak föl a mikrofon mögött, a változás a dobos szekcióban van, ahová ezúttal Bobby Rondinelli (Axel Rudi Pell, ex-Rainbow) és Todd Sucherman (Styx) érkezett. A lemez március 5-én jelenik meg.

 

 

Elkészült hozzá az első klip is – nevezetesen az I Know című dalhoz –, illetve egy lemezajánló, melyben Ronnie Romero, Todd Sucherman, Bobby Rondinelli és John Payne beszél a lemez munkálatairól. Mint tudjuk, Romero barátnője Corina Minda román szupermodell, miatta költözött az énekes Romániába (és ő a klipben szereplő hölgy egyébként), így viszont már nincs olyan irgalmatlanul messze Bulgáriától. Át is ruccan időnként egy kis közös zenélésre, felkerült a netre egy akusztikus és egy vérbeli rockkoncertje is a bolgár társulattal. Ezekhez is jó szórakozást! A klipek alatt a lemez részletei!

‘The Creation’ dallista:

01. A Sense Of Progress
02. The Story
03. A Shelter
04. Listen
05. Your Thoughts
06. Sometimes
07. Back To The Truth
08. Let It Go
09. A Sight
10. That Something
11. I Know
12. Serve

Intelligent Music Project - The Creation

Megosztás