Ahogy novemberben már írtunk róla, tavaly év vége felé a francia producer Kevin Codfert kiadója, a Verycords megjelentette a hétvégén nálunk is koncertező Myrath első DVD-jét. Az earMUSIC most tette közzé, hogy felvállalták a kiadvány nemzetközi terjesztését. A ‘Live In Carthage’ április 17-én kerülhet a boltokba CD + DVD formában.

Myrath – Most már tényleg jön a DVD

Az orientális metal szcéna egyik kiemelkedő alakjává nőtte ki magát a progresszív metalt játszó tunéziai Myrath, melynek neve a műfaj minden rajongójának ismerős. A ‘Shehili’ 2019. májusi megjelenése után felgyorsultak az események a tunéziai csapat számára: részt vettek tavaly nyáron a Sweden Rock fesztiválon (ugyanazon a napon két koncertet adtak, előbb a Rockklassiker Stage-en délután 5-kor, melyet a Rock Hard magazin rögzített és az újság francia kiadásának mellékleteként ki is adott, majd a másodikat a Behemoth visszalépése miatt a nagyszínpadon este 11-kor!) és a Wacken Open Airen is tiszteletüket tették.

A 2018-as karthágói nemzetközi fesztiválon (Amphitheater, Carthage, 2018. 07. 19.) a Myrath a teljes diszkográfiájából válogatva adott egy látványos másfél órás „besztof” show-t olyan slágerekkel, mint a Believer, a Dance, Get Your Freedom Back vagy az Endure The Silence. A hazai pályán adott látványos koncertet bemutató koncertfilm mellett egy 17 perces dokumentumfilmet is láthatunk. Az earMUSIC kiadó egy különleges stúdiófelvétellel egészítette ki a hanganyagot: a nagy sikerű Believernek a Deep Purple billentyűsével, Don Airey-vel felvett változata szerepel rajta bónuszként.

‘Live In Carthage’ dallista:

CD

01. Believer (feat. Don Airey) (bónusz stúdiófelvétel)
02. Asl
03. Born To Survive
04. Storm Of Lies
05. Dance
06. Wide Shut
07. Merciless Times
08. Get Your Freedom Back
09. Endure The Silence
10. Nobody’s Lives
11. Duat
12. The Unburnt
13. Sour Sigh
14. Tales Of The Sands
15. Believer
16. No Holding Back
17. Beyond The Stars

DVD:

01. Asl
02. Born To Survive
03. Storm Of Lies
04. Dance
05. Wide Shut
06. Merciless Times
07. Get Your Freedom Back
08. Endure The Silence
09. Nobody’s Lives
10. Duat
11. The Unburnt
12. Sour Sigh
13. Tales Of The Sands
14. Madness (csak a DVD-n)
15. Believer
16. No Holding Back
17. Drum Solo (csak a DVD-n)
18. Beyond The Stars
19. Outro (csak a DVD-n)

DVD bónusz:

Making Of…

Myrath - Live In Carthage

Kapcsolódó hír, hogy a csapat lemondta a turné budapesti koncertet követő két olasz állomását a koronavírus-fertőzés miatt.

Megosztás