Jövő héten pénteken kerül a lemezboltokba – az earMUSIC gondozásában – a tunéziai csapat első koncertfilmje, melyet saját országukban rögzítettek. A ’Live In Carthage’ tartalmából most az Endure The Silence élő kisfilmje került fel a YouTube-ra.

Myrath

A 2018-as karthágói nemzetközi fesztiválon (Amphitheater, Carthage, 2018. 07. 19.) a teljes diszkográfiájából válogatva adott egy látványos, másfél órás „besztof” show-t a Myrath olyan slágerekkel, mint a Believer, a Dance, a Get Your Freedom Back vagy az Endure The Silence. A hazai pályán adott előadást bemutató koncertfilm mellett egy 17 perces dokumentumfilmet is láthatunk, sőt az earMUSIC egy különleges stúdiófelvétellel is kiegészítette a hanganyagot: a nagy sikerű Believernek a Deep Purple billentyűsével, Don Airey-vel felvett változata is szerepel rajta bónuszként.

Az ötösfogat tagjai még a ’Shehili’ megjelenése előtt elárulták, hogy rögzítettek egy nagyszabású koncertet, a nemzetközi megjelenésre viszont mostanáig kellett várni. Az április 17-én érkező ’Live In Carthage’ CD/DVD digipack formában lesz kapható, a Born To Survive és a Dance után a 2016-os lemez dalai kerültek reflektorfénybe. Legutóbb a Believer, most pedig az Endure The Silence.

A csapat magja jelenleg Kevin Codfert (Adagio) otthonában, házi stúdiójában tölti a mindennapjait, nem térhettek haza Tunéziába. A karanténban töltött időt új lemezük munkálataival tölti a Myrath három tagja és a producerük. Ha lemaradtál volna a ’Live In Carthage’ kritikájáról, akkor ITT elolvashatod.

Megosztás