Nyilvánosságra hozta a Kamelot, hogy ki lesz a korábbi turnékon vendégként szereplő Elize Ryd, Alissa White-Gluz, Amanda Sommerville, Simone Simons, Charlotte Wessels és Lauren Hart utóda az idei koncerteken. A Myrath is tartogat meglepetéseket.

Kamelot 2023

Egy jó hónap múlva Budapestre érkezik a modern szimfonikus metál kiemelkedő csapata, a Kamelot. A hamarosan friss albummal jelentkező zenekar most fellebbentette a fátylat arról, hogy ki lesz a női közreműködő a koncerteken. A korábbi turnékon olyan énekesnők szerepeltek vendégként, mint Elize Ryd (Amaranthe), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Amanda Sommerville (Avantasia, Trillium), Simone Simons (Epica), Charlotte Wessels (Delain) vagy a legutóbbi budapesti koncertjükön fellépő Lauren Hart (Once Human). A mostani körútra újabb nevet sikerült az illusztris névsorba illeszteniük, a nem oly régen hazánkban is megfordult Melissa Bonny (Ad Infinitum) segít majd a duettekben Tommy Kareviknek. Ahogy az említett Barba Negra-bulin is megbizonyosodhattunk róla, Melissának nem okoz majd gondot a screamelés és a tiszta ének sem.

 

 

A Myrath-rajongók is kapnak valami extrát. Idén egy 11 számos új albummal jelentkezik a tunéziai csapat, akik ízelítőt is adnak a friss anyagból. A rajongók beválogathattak 3 dalt, ami minden este elhangzik, de a zenekar erre is rátett egy lapáttal, és 3, eddig még sehol sem hallott dalt is be fognak mutatni a turnén. Így aki a megjelenés előtt hallani szeretne pár friss tételt a zenekartól, annak el kell mennie a koncertek valamelyikére. Az április 8-án hozzánk érkező turnén az Eleine és a League Of Distortion is fellép.

A H-Music bemutatja: Awaken The World Tour 2023
Barba Negra, 2023. április 8.
Kamelot, Myrath, Eleine, League Of Distortion
Jegyek a Rock1 rendszerében vásárolhatók, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Kamelot

Megosztás