Visszarendeződni látszik minden a 2020-as leállás előtti állapotokra, a Judas Priest és a Dead Daisies együtt érkezik Budapestre 2022 nyarán.

Judas Priest

A Judas Priest ’50 Heavy Metal Years’ sorozata sem kerül megrendezésre ebben ez évben, a korábban meghirdetett időpontokat ismét átütemezték és már publikus, hogy 2022. július 11-én játszik az Aréna színpadán a zenekar. „Sajnos a Judas Priest 2021-es koncertjeit nem tudja a tervek szerint megtartani, így az összes dátumot átütemezték 2022-re. Ezért a zenekar 2021. július 23-ra tervezett budapesti fellépése is későbbi időpontban, 2022. július 11-én kerül megrendezésre a Budapest Arénában. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra. Köszönjük türelmüket és megértésüket” – állt a Live Nation közleményében.

 

 

Rob Halfordékat a tervek szerint a Dead Daisies kíséri, akik az eredeti 2020-as turnén is előzenekarukként érkeztek volna. Közben megjelent az új lemezük, így a Glenn Hugheszal készített ’Holy Ground’ bemutatója is lesz egyben a koncert, a turnén viszont már Tommy Clufetos dobol az egészségügyi problémái miatt időlegesen visszavonult Deen Castronovo helyett.

A koncertet szervező Live Nation oldalán már jegyet is lehet váltani, ha nincs meg a korábbi dátumra vásárolt jegyed.

Judas Priest - Dead Daisies

Megosztás