Az egykori Beatles-dobos, Ringo Starr 1971-es dalát, az It Don’t Come Easyt Mike Portnoy énekli lánya segítségével a ‘Cov3r To Cov3r’ lemezen.

Morse / Portnoy / George

Neal Morse, Mike Portnoy és Randy George május elején jelentette be, hogy visszatér a ‘Cover To Cover’ sorozatuk. A ‘Cov3r To Cov3r’ tartalmában többek között King Crimson-, Jethro Tull-, Badfinger– és David Bowie-dalokat hallhatunk a trió keze nyomán, az újdonság július 24-én lát napvilágot CD és LP lemezeken az Inisde Out Music gondozásában. Az új művek előadásához egyetlen vendég csatlakozott Jon Davison (Yes) személyében, akivel a No Opportunity Necessary, No Experience Needed című Yes-tételt adták elő.

 

 

A ‘Cov3r To Cov3r’ mellett megjelenik egy gyűjtemény, a ’Cover To Cover Anthology (Vol. 1-3)’ is, melyben megtaláljuk a sorozat három lemezét együtt. Az első két album dalait újramaszterelték és a fizikai példányok mellett a digitális platformokon is elérhetővé teszik. Mind a háromnak új borítót terveztek, mely Thomas Ewerhard (Sons Of Apollo, The Neal Morse Band, Avantasia) munkája.

Térjünk vissza az új feldolgozásokra, a Baker Street után most Ringo Starr 1971-es lemezének címadó dalát hallhatjuk, ebben az előadásban Mike Portnoy az énekes szerepét is, lánya, Melody Portnoy pedig a háttérvokálokat vállalta. A kisfilmet Christian Rios készítette.

 

Megosztás