Új lemezt készít Michael Schenker, a UFO és a Scorpions exgitárosa és nyári fesztiválturnéra készül csapatával, de úgy néz ki, sikerült közbeiktatniuk egy exkluzív klubkoncertet a győri Richter Teremben. Ha minden jól megy, az 1986-ban az MTK-pályán, a Scorpions előtt szerepelt felállást láthatjuk viszont szinte teljes egészében.

Michael Schenker

A Dragon Productions, Schenker koncertjeinek szervezője osztotta meg közösségi oldalán, hogy július 8-án a győri Richter Teremben ad fesztiválturnéja közepette exkluzív klubkoncertet a Michael Schenker Group, mely jelenleg újra Robin McAuley énekessel turnézik. Ez azt jelenti, hogy Barend Courbois (Blind Guardian, Zakk Wylde, Tank) basszusgitáros kivételével a csapat összes tagja – Schenkeren és McAuley-n kívül Steve Mann ritmusgitáros-billentyűs és Bodo Schopf dobos is – járt már hazánkban 1986-ban a Scorpions előzenekaraként.

 

 

A Michael Schenker Group legutolsó lemeze 2022-ben jelent meg ‘Universal’ címmel, jelenleg viszont az új album keverési munkálatainál tartanak, a stúdiófotók szerint Slash, a Guns N’ Roses gitárosa, Herman Rarebell, a Scorpions exdobosa és Michael Voss, a Mad Max exénekese, Schenker szerzőtársa biztosan rajta lesz a felvételeken.

További részletek hamarosan!

Michael Schenker Group

Megosztás