Simon Phillips és zenekara május 2-án nem az eredetileg meghirdetett helyszínen, hanem az Eiffel Műhelyházban ad koncertet, az eseményt a Budapesti Tavaszi Fesztivál és a JazzFest Budapest is magáénak vallja.

Simon Phillips olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Jeff Beck, Jack Bruce, Pete Townshend, Al Di Meola, Jon Anderson, Jan Hammer, Stanley Clarke, Jon Lord, Mike Oldfield, Brian Eno, illetve olyan neves előadók lemezfelvételein és turnéin játszott, mint a Judas Priest, Michael Schenker Group, Derek Sherinian, Mick Jagger, Asia, The Who, Gary Moore, Joe Satriani, Steve Lukather, TOTO és még sokan mások.
Az első Protocol-kiadvány 1989-ben jelent meg, de Simon kompozíciói a 2013-as ’Protocol II’ albummal kezdtek igazán kiteljesedni. A ’Protocol II’ szilárdan megalapozta az új felállást, mint a jazz-rock történetének egyik igazán nagy zenekarát. 2022-ben jelent meg a nagy energiájú, dallamokkal teli ’Protocol V’, a zenekarban Ernest Tibbs (basszusgitár), Otmaro Ruiz (billentyűsök), Jacob Scesney (fúvósok) és Alex Sill (gitár) játszik.

 

 

A május 2-i koncert az eredetileg bejelentett RaM Színház helyett az Eiffel Műhelyházban (1101 Budapest, Kőbányai út 30.) kerül megrendezésre a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében, jegyek a JazzFest Budapest honlapján válthatók.
FONTOS!
A JazzFest Budapest közleményben vállalta, hogy a változás miatt minden olyan jegyvásárlót értesít a teendőkkel kapcsolatban, aki még a RaM Színházba váltott jegyet. Ha ez nem történt meg, akkor javasolt a hello@jazzfestbudapest.hu címre megereszteni egy e-mailt, mert a két helyszín ülésrendje különbözik!

Megosztás