A megjelenés napjára időzítette a Metallica legénysége a legutolsó részletet az ’S&M2’-ről, így még egy dal előadását megnézhetjük, mielőtt hazavinnénk a friss kiadványt kedvenc lemezboltunkból.

Metallica

Több mint negyvenezer rajongó előtt lépett színpadra a Metallica és a San Francisco Symphony tavaly szeptemberben a San Franciscó-i Chase Center színpadán. Az amerikai média már akkor azt állította, hogy erről az eseményről még évtizedekig fognak beszélni. Azt nem tudjuk, hogy így lesz-e, de a Metallica saját kiadójának, a Blackened Recordingsnak köszönhetően augusztus 28-tól végre mi is megnézhetjük otthonunkban az ’S&M2’ koncertfilmet. A digitális verzió mellett rengeteg fizikai változat érkezik majd a lemezboltokba, így DVD, Blu-ray, 2 CD + DVD, 2 CD + Blu-ray, 2 CD (a dupla CD-t tartalmazó változatokhoz 36 oldalas könyv is készül), színes 4 LP (indie exkluzív), fekete 4 LP (ezekhez fotókönyv és a digitális letöltést tartalmazó kártya is társul), és kétféle Super Deluxe változat is elérhető lesz. Utóbbiban az összes lemez megtalálható, de a legnagyobb értékű Super Deluxe csomagban a csapat által dedikált feljegyzések is helyet kapnak, ez azonban mindössze 500 példányban jelenik meg.


Ha még nem láttad a mozikban már rég debütált felvételt, akkor most az All Within My Hands, a Nothing Else Matters, a Moth Into Flame, a For Whom The Bell Tolls és a No Leaf Clover segítségével kerülhetsz közelebb a ma megjelent kiadványhoz.

Megosztás