Hamarosan otthon is megnézhetjük a Metallica ’S&M2’ koncertfilmjét, amiről most a ’Hardwired…to Self-Destruct’ egyik dala, a Moth Into Flame csekkolható le Jamesék és a San Franciso Symphony közös előadásában.

Metallica

Több mint negyvenezer rajongó előtt lépett színpadra a Metallica és a San Francisco Symphony tavaly szeptemberben a San Franciscó-i Chase Center színpadán. Az amerikai média már akkor azt állította, hogy erről az eseményről még évtizedekig fognak beszélni. Azt nem tudjuk, hogy így lesz-e, de a Blackened Recordingsnak köszönhetően augusztus 28-tól végre mi is megnézhetjük otthonainkban az ’S&M2’ koncertfilmet. A digitális verzió mellett rengeteg fizikai változat érkezik majd a lemezboltokba, így DVD, Blu-ray, 2 CD+DVD, 2 CD+Blu-ray, 2 CD (a dupla CD-t tartalmazó változatokhoz 36 oldalas könyv is készül), színes 4 LP (indie exkluzív), 4 LP (ezekhez fotókönyv és a digitális letöltést tartalmazó kártya is társul), és kétféle Super Deluxe változat is elérhető lesz. Utóbbiban az összes lemez megtalálható, de a legnagyobb értékű Super Deluxe csomagban a csapat által dedikált feljegyzések is helyet kapnak, azonban ez mindösszesen 500 példányban lesz kapható.

 

 

A kiadványból ízelítőt is láthattunk már, az All Within My Hands és a Nothing Else Matters után most a buli elejéből láthatunk egy részletet, szóljon a Moth Into Flame!

Megosztás