Az L.A. Guns, a Diamond Head, a Last In Line, a Wig Wam, a Street Legal és a Circus Maximus zenészeinek közreműködésével készült el a Kens Dojo második albuma, ami gyakorlatilag Ken Ingwersen gitáros szólóprojektje, őt Ken Hensley turnézenekarából, a Live Fire-ból ismerhetjük.

Ken Ingwersen - Kens Dojo

Ma jelent meg Ken Ingwersen második szólólemeze ‘The Future Looks Bright’ címen. Kens Dojo néven már készített egy lemezt 2010-ben, az akkori zenésztársak közül egyedül Chesney Hawkes és Truls Haugen (Circus Maximus) maradt, ám kiváló társakat talált melléjük Andrew Freeman (Last In Line), Åge Sten Nilsen (Wig Wam), Scott Foster Harris (L.A. Guns), Brandon Baumann (Diamond Lane), Rasmus Andersen (Diamond Head), Ray van D (Stonebreaker), Bjørn Olav Lauvdal (Street Legal), Sturla Nøstvik, Tom Arne Fossheim (Wonderworld, Ken Hensley’s Live Fire), Dag Selboskar (Zelbo) személyében.

 

 

A dalokat Ken a tavalyi karanténidőszak alatt írta, a lemezt záró instrumentálishoz, a Cuarenta Diashoz klipet is készített, a többi dalt ellenben meghallgathatod a klip alatti lejátszási lista segítségével.

‘The Future Looks Bright’ dallista:

01. I Wait For Nothing (feat. Åge Sten Nilsen)
02. Raining Down (feat. Rasmus Andersen)
03. Touch The Sky (feat. Brandon Baumann)
04. Gone (feat. Chesney Hawkes)
05. Just An Illusion (feat. Truls Haugen)
06. Never Forget (feat. Andrew Freeman)
07. Longhaired Blues
08. The Future Looks Bright (feat. Ray Van D)
09. Sun Goes Down (feat. Scott Foster Harris)
10. Cuarenta Dias

Kens Dojo - The Future Looks Bright

Megosztás