A napokban írtunk arról, hogy nyáron koncertlemezzel jelentkezik az L.A. Guns. Nos, a banda máris megosztotta a kiadvány tartalmát, valamint egy dalt is lecsekkolhatsz az anyagról.

L.A. Guns

A Frontiers Musicnál jelenik meg július 9-én az L.A. Guns új koncertlemeze, a ‘Cocked & Loaded Live’. A kiadvány anyagát 2020. november 28-án rögzítették a Las Vegas-i Country Clubban, ahol a csapat eljátszotta 1989-es ‘Cocked & Loaded’ című második lemezét egy viszonylag új dal, a Speed társaságában. A koncertlemezről alább a Malaria máris meghallgatható.

 

 

Amint arról pár napja írtunk, az április 23-i bírósági döntés értelmében Phil Lewis és Tracii Guns zenélhet ezentúl L.A. Guns néven, Steve Riley pedig Riley’s L.A. Gunsra kénytelen módosítani saját bandájának a nevét, valamint logócserére is kényszerül, így megszűnt a két L.A. Guns. A napokban az ítélettel kapcsolatban egy interjú során a következőket mondta Tracii Guns: „Sikerült! A jövőben rajtam kívül nem zenélhet más L.A. Guns néven. Szerettem volna továbbvinni az ügyet, de annak a szemétládának [utalt itt Steve Riley-ra – a szerk.] nincs pénze.”

‘Cocked & Loaded Live’ számlista:

01. Slap In The Face
02. Rip And Tear
03. Sleazy Come Easy Go
04. Never Enough
05. Malaria
06. The Ballad Of Jayne
07. Magdalaine
08. Give A Little
09. Speed
10. 17 Crash
11. Showdown (Riot On Sunset)
12. Wheels Of Fire
13. I Wanna Be Your Man

L.A. Guns

Megosztás