12 évnyi Dragonforce-ban eltöltött év után Marc Hudson szólólemezt készített, a ’Starbound Stories’-ról kimásolt első klipes dal az Astralive.

Marc Hudson

Marc Hudson, a Dragonforce énekese nemrég írt alá szerződést a Napalm Recordsszal, aminek máris itt az első eredménye: A Dragonforce-ban eltöltött 12 év után – ’Starbound Stories’ címmel – augusztus 25-én szólóalbummal jelentkezik. A ’Starbound Stories’ egy anime ihletésű power metal utazás, melyre mind a japán zene, mind a videójátékok soundtrackjei nagy hatással voltak, ráadásul neves vendégek hada szerepel rajta. Az énekes büszkén jelentette be: „Nagy büszkeséggel tölt el, hogy leszerződtem a Napalm Recordshoz. Nagyon hálás vagyok a kiadónak, hogy szólóelőadóként hisznek bennem, és alig várom, hogy megmutathassam az anyagot a világnak.”

 

 

A lemezről kimásolt első kislemezdal, az Astralive tagadhatatlanul fülbemászó refrénnel csalogat. Marc így beszélt a dalról: „Az Astralive egy power metal utazásra viszi a hallgatót téren és időn át. Ez a dal az univerzum kozmikus rejtélyeit és azt kutatja, ahogy az emberiség a tudást keresi örökösen a csillagokon túl.” Számos vendégzenésszel dolgozott együtt, Ryoji Shinomoto (Gyze) szamurájmetál mester tradicionális japán hangszereken, Syu (Galneryus), Jacky Vincent (Falling In Reverse), Galen Stapley (Azure) és Steve Terreberry gitáron, Mia Asano elektromos hegedűn közreműködött, és a nem oly régen hazánkban járt Adrienne Cowan (Seven Spires, Avantasia) is énekel egy duettet Marckal a Dracula X!-ben. Az alapcsapatában viszont egykori zenésztársa, Frédéric Leclercq (Kreator, ex-Dragonforce) játszik gitáron és basszusgitáron, Shaz D billentyűzik és Rich Smith (Power Quest) dobol.

A ’Starbound Stories’ dallistája:

01. As The Twilight Met The Sea
02. Freedom Heart
03. Dracula X!
04. Stars
05. The Siren
06. Astralive
07. Swansong
08. Call Of The Martyrs
09. Starbound Stories
10. One More Sight Of The Sun With You

Marc Hudson

Megosztás