A világ legészakibb pontjához közeli településen lépett fel 2019-ben a zenekar, amiről a felvétel a közelgő koncertkiadványon lesz látható. Most beleshetünk ennek a különleges eseménynek a kulisszái mögé.

Manowar

2019. április 16-án a Manowar volt az első, nemzetközileg is elismert rock/metálzenekar, amelyik fellépett a – Norvégiához tartozó – Spitzbergákon található Longyearbyenben. Longyearbyen a világ legészakibb, egész évben működő települése, közel az északi sarkkörhöz. A látványos tájnak, a helyi lakosok kedvességének és a világ minden tájáról érkező rajongóknak köszönhetően ez egy rendkívüli esemény volt, amit az együttes és a stáb sosem fog elfelejteni.

Az alábbi videó a Manowar hamarosan érkező Blu-ray/DVD kiadványának, a ’Hell On Earth VI’-nek a része, ami az együttes 2019/2020-as ’Final Battle’ világkörüli turnéját ünnepli.

A zenekar utoljára 2019 márciusában jelentkezett új anyaggal, a ’The Final Battle I’ EP-vel. A trilógia második és harmadik része később érkezik. Az EP megjelenésének évében csatlakozott a zenekarhoz Anders Johansson dobos és E.V. Martel gitáros, így azon a lemezen már őket hallhattuk.

Megosztás