Holnap jelenik meg a Mike LePonddal megerősödött Death Dealer új lemeze, amiről most egy újabb dal hallgatható meg Every Nation címmel.

Death Dealer

November 13-án jelenik meg a Death Dealer harmadik albuma a Steel Cartel gondozásában ‘Conquered Lands’ címmel. A lemezen a Ross „The Boss” FriedmanSean PeckStu Marshall és Steve Bolognese felállást ezúttal a Symphony X bőgőse, Mike LePond egészíti ki, aki pár hónapja csatlakozott a gárdához.

 

 

Az albumról a Manowar eredeti gitárosa, Ross „The Boss” Friedman a következőket mondta: „Egy ideje már dolgozunk ezen az albumon, azonban most jött el a tökéletes alkalom, hogy megjelentessük és adjunk egy elképesztő heavy metal albumot az embereknek. Majdnem úgy tűnik, hogy direkt erre az időszakra készült el az album, mivel ezzel a felemelő rock and rollal az emberek visszacsempészhetnek némi pozitív energiát az életükbe.”

A lemez keverését Stu Marshall gitáros végezte, míg a maszterelés Maor Appelbaum nevéhez fűződik. Alább Sorcerer Supreme után a nemrég bemutatott Running With The Wolves, valamint a vadiúj Every Nation is meghallgatható.

Megosztás