Január 15-én ingyenesen megtekinthetővé teszi a Szent István Bazilika előtti téren, augusztus 21-én adott koncertjéről készült filmet a Mandoki Soulmates.

Mandoki Soulmates

Tavaly márciusban egyedülálló módon a világ minden táján élő zenészek online kapcsolódtak be egy közös előadásba és szólaltatták meg élőben a magyar születésű Mándoki László csapatának, a Mandoki Soulmatesnek legutóbbi lemezét, a ’Hungarian Pictures’-t. Augusztus 21-én Budapesten, a Szent István Nap állami rendezvényeinek záró aktusaként 30 000 ember előtt mutatták be a művet egy két és fél órás koncert keretén belül.

 

 

Mándoki László most jelentette be, hogy január 15-én 21 órától bemutatják az erről készített filmet: „Az újjáéledő koronavírusfertőzések és az ezzel járó újabb koncertterem-bezárások és elmaradt turnék idején szeretnénk köszönetet mondani nektek, hogy kreativitásunkat új zenék létrehozására ösztönöztétek, és január 15-én egy streaming-eseménnyel nyújtunk kezet nektek, hogy együtt tekintsük át az óévet, köszöntsük az újat, és egyúttal megmutassuk nektek az ‘Utopia For Realists: Hungarian Pictures’ budapesti lemezbemutató koncertjéről készült filmünket. Azzal kezdünk, hogy élő livestream kapcsolat segítségével beszélgetünk az elmúlt hónapok kihívásairól és ízelítőt adunk abból, mi várható az új évben. Majd a ’Hungarian Pictures’ című progrock szvit élő felvételének 100 perces részletét osztjuk meg a 2021. augusztusi budapesti nagyszabású szabadtéri koncertünkről. Mintegy 30 000 ember látta a 16 kamerával részletesen rögzített, két és fél órás show-t, amely a Covidnak köszönhetően sajnos az egyetlen nagy koncertünk volt 2021-ben.”

Az újév tiszteletére korábban az alábbi – megszívlelendő – üzenetet küldte a magyaroknak: „Kérlek, szeretettel beszélgessetek egymással akkor is, ha ellenkező véleményen vagytok! Aki más véleményen van, mint te, az nem az ellenséged, hanem valaki, aki másként látja a világot. Boldog új esztendőt kívánok mindannyiótoknak!”

Megosztás