Az Inside Out Music megosztotta a ‘Hungarian Pictures’ audiovizuális újrakiadásának részleteit. Az újrakevert album mellett Blu-ray lemezen érkeznek a látnivalók.

Leslie Mandoki

Leslie Mandoki még tavasszal jelentette be, hogy az Inside Out Music istállójához írt alá, szerződésük értelmében a német kiadó pedig ismét kiadja a ’Hungarian Pictures’ lemezt, de egy úgynevezett Visual Album Edition formában. Az újrakevert és remaszterizált hangzással érkező lemez mellé a vizuális körítés Blu-ray lemezen jelenik meg szeptember 24-én ‘Utopia For Realists: Hungarian Pictures’ címmel. A bónuszok között az a koncertfilm is helyet kap, amelyet a berlini fal leomlásának harmincéves évfordulója alkalmából készített a Soulmates, és amelyen teljes egészében eljátszották a Németországban abban az évben megjelent ’Hungarian Pictures’-t. A kiadvány kapható lesz hagyományos CD lemezen, valamint 2 LP + CD verzióban is.

 

 

Az ‘Utopia For Realists: Hungarian Pictures’ című albumon Leslie Mandoki olyan zenészekkel játszott együtt, mint Ian Anderson (Jethro Tull), Jack Bruce (Cream), Nick van Eede (Cutting Crew), Chris Thompson (Manfred Mann’s Earth Band), Bobby Kimball (Toto), David Clayton-Thomas (Blood, Sweat and Tears), John Helliwell (Supertramp), Al di Meola, Mike Stern, Randy Brecker, Till Brönner, Bill Evans, Cory Henry, Richard Bona, Tony Carey (Ritchie Blackmore’s Rainbow), Jesse Siebenberg (Supertramp), Steve Bailey és Julia Mandoki.

A Mandoki Soulmates idén egy streaming koncertet is adott, amely a YouTube-on már több mint félmilliós nézettségnél jár.

‘Utopia For Realists: Hungarian Pictures’ dallista:

CD / LP:

01. Sessions In The Village
02. Utopia For Realists
03. Transylvanian Dances
04. You’ll Find Me In Your Mirror
05. Return To Budapest
06. Barbaro
07. The Torch

Blu-ray:

01. Sessions In The Village – Live In Berlin
02. Utopia For Realists – Live In Berlin
03. Transylvanian Dances – Live In Berlin
04. You’ll Find Me In Your Mirror – Live In Berlin
05. Return To Budapest – Live In Berlin
06. Pre-Barbaro – Live In Berlin
07. The Torch – Live In Berlin
08. Intro – The Movies
09. Sessions In The Village – The Movies
10. Transylvanian Dances – The Movies
11. The Truth Behind The Dance – The Movies
12. Cedar Of Life – The Movies
13. Session In The Academy – The Movies
14. Utopia For Realists – The Movies
15. Children’s Dance – The Movies
16. You’ll Find Me In Your Mirror – The Movies
17. New York – The Movies
18. Furioso – The Movies
19. The Torch – The Movies
20. Behind The Scenes

Mandoki Soulmates

 

Megosztás