Két új dallal egészítette ki a Majestica zenekar a tavaly megjelent karácsonyi albumát, amiről megérkezett a második nóta is, így téve teljessé a történetet.

November 26-án jelent meg a Majestica tavaly kiadott karácsonyi albumának bővített verziója, ami az eredeti albumhoz képest két új nótát tartalmaz. A már korábban megismert Glory Of Christmas után most megérkezett a This Christmas.
Az ’A Christmas Carol – Extended Version’ album egyelőre csak lila vinylen kapható és a két új dal teszi teljessé az Ebenezer Scrooge körüli történetet.
„Itt az ideje, hogy befejezzük a karácsonyi történetet az új kislemezdalunkkal és az ’A Christmas Carol – Extended Version’ megjelenésével – nyilatkozta a zenekar. A This Christmas egy uptempo dal, amiben megtalálhatóak az album egyes elemei, csak kicsiben. Erős refrén, kétszólamú verze, nagyzenekari hangszerelés, ikergitárok és mindenféle karácsonyi hangulat, ami kell. Végre lesz vinylverzió is az albumból, mert nagyon sokan kérték ezt a tavalyi megjelenés után.”
A lemezeket préselő üzemben történő késedelem miatt a megjelenés csúszik, amint megvan az új időpont, a zenekar tudatni fogja a közönséggel. Addig is elérhető az album digitális verziója.

Sajnos, ahogy az utóbbi hetekben-hónapokban megszokhattuk, szinte mindig vannak COVID-vonatkozású rossz hírek. A közepesnél nagyobb európai turnékat mind lemondták a zenekarok, és javarészük jövőre vagy 2023-ra halasztódik. Ez érintette a Majesticát is, akik idén decemberben nagy show-val egybekötött karácsonyi turnét terveztek, de ezt lemondani kényszerültek. Az új időpontokkal később jelentkezik a zenekar, egyelőre nincs fix időpontokra módosított turnéterv.

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!