A világjárvány miatt halasztani kényszerült a Sabaton gitárosának másik zenekara, a Majestica, be is jelentették az új turnédátumokat, de Bécsnél közelebb az új menetrend szerint se jönnek.

A Majestica nemrég adta ki legújabb, ’A Christmas Carol’ című albumának bővített változatát két új dallal kiegészítve, ezzel téve teljessé az öreg Ebenezer Scrooge körüli történetet. A Majestica úgy tervezte, hogy egy látványos karácsonyi show keretében Európa-turnén mutatja be a lemezt, de a járványhelyzet miatt ezt 2022-re kellett áthelyezni. Most bejelentették az új dátumokat, hozzánk legközelebb a szenteste előtti napon, azaz 2022. december 23-án fognak föllépni Bécsben.
A zenekar így kommentálta a kialakult helyzetet: „Szomorúan tudatjuk veletek a rossz hírt, hogy jövő évre kellett átütemezni a karácsonyi turnénkat, de öröm az ürömben, hogy már megvannak a ‘The Christmas Carol Tour 2022’ új dátumai. Nagyon jól éreztük magunkat, amikor novemberben Stockholmban élőben adtuk elő a teljes ’Christmas Carol’ albumot, és alig várjuk, hogy végre útra kelhessünk ezzel a show-val és hirdessük a karácsony dicsőségét Európában. A turné kisérőzenekarát később jelentjük be. Találkozunk jövőre, kedves barátaim! És boldog karácsonyt!”
A korábban már megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra is.

 

 

Megosztás