Két új dallal teszi teljessé a Majestica Ebenezer Scrooge karácsonyi történetét, ezek közül az egyiket, a Glory Of Christmast most jelentették meg az énekes-gitáros Tommy Johansson rajzaiból készült videóval.

Majestica

Tavaly jelentette meg a Majestica ’A Christmas Carol’ címmmel karácsonyi albumát, idén pedig a Sabaton-gitáros Tommy Johansson által vezetett zenekar ismét egy különleges meglepetéssel készül a rajongóknak. Megjelenik az album kibővített változata, ami nemcsak bakeliten lesz elérhető és két, eddig kiadatlan dallal teszi teljessé a mogorva és öreg Ebenezer Scrooge történetét. Az ’A Christmas Carol – Extended Version’-t november 12-én dobják piacra, de az egyik új dal már most elérhető. A Glory Of Christmashoz egy gyönyörű művészi videó is készült Tommy Johansson énekes-gitáros rajzaiból.

 

 

A zenekar így mesélt a két új dalról: „Egy álmunk vált valóra azzal, hogy végre egy igazi karácsonyi albumot készíthettünk. De bakeliten nem jelent meg, ráadásul úgy éreztük, hogy egy kicsit többet kell nyújtanunk, hogy teljessé váljon a történet. Így most két új nótával egészítettük ki a sztorit, amelyekből még többet megtudhatunk Scrooge karácsony iránti gyűlöletéről, és arról is, hogy egy ilyen nagy hatalmú ember is mennyire meg tud ijedni, amikor úgy hiszi, hogy közeleg az ítélet napja. Ez a két új szám teszi teljessé Scrooge és a karácsonyi szellemek történetét, és közülük az első kislemezdal, a Glory Of Christmas súlyosabb, mint az előző dalok, de a karácsonyi hangulat nem tűnt el, és az album egyik legerősebb refrénjét tartalmazza. A közelgő decemberi turné során a közönség az elejétől a végéig meghallgathatja a teljes albumot az új dalokkal együtt.”

Ahogy már korábban megírtuk, a banda egy különleges karácsonyi show-val járja be Európát, hozzánk legközelebb december 22-én, Bécsben lesznek láthatóak.

Majestica

’A Christmas Carol – Extended Version’ dallista (egyelőre csak bíbor színű vinylen):

A oldal

1. A Christmas Carol
2. A Christmas Story
3. Glory Of Christmas (új dal)
4. Ghost Of Marley
5. Ghost Of Christmas Past

B oldal

1. The Joy Of Christmas
2. Ghost Of Christmas Present
3. This Christmas (új dal)
4. Ghost Of Christmas To Come
5. A Christmas Has Come

Majestica

Megosztás