A svéd metálcsapat, az In Flames február 10-én adja ki 14. stúdióalbumát, amelynek már az ötödik kislemezdala jelent meg, a dühödt és hipnotikus erejű Meet Your Maker.

Az In Flames ma is ugyanolyan életerős és energikus, mint amikor ’Come Clarity’ vagy a ’Clayman’ albumokat adták ki. A ’Foregone’ címmel érkező új anyaguk a korábbi albumaik metálos erejét és nagyívű dallamait ötvözi a modern dalszerzéssel. A Meet Your Maker című újabb előzetes a kétségbeesésről és a frusztrációról szól, amit társadalom pandémiát követő világvége-hangulata okoz.
Anders Fridén, a csapat frontembere így mesélt a dalról: „Amikor elkezdtük írni a ’Foregone’-t, a Meet Your Maker adta meg az alaphangot hangzás és tematika tekintetében. Meglátjátok, hogy benne van minden, amit az In Flames-től elvártok, sőt!”
A Meet Your Makert megelőzően már négy dalt is megismerhettünk az új albumról: a kétrészes címadót, a The Great Deceivert és a State Of Slow Decayt. Az újdonság a hazai lemezboltokban is előjegyezhető hagyományos CD-n, egy bónuszdalt is tartalmazó digipak CD-n, fekete és fekete-fehér márványozott dupla vinylen.

 

 

’Foregone’ dallista:

01. The Beginning Of All Things
02. State Of Slow Decay
03. Meet Your Maker
04. Bleeding Out
05. Foregone Pt. 1
06. Foregone Pt. 2
07. Pure Light Of Mind
08. The Great Deceiver
09. In The Dark
10. A Dialogue In B Flat Minor
11. Cynosure
12. End The Transmission

Megosztás