Pénteken jelent meg a Sabaton-gitáros saját bandájának új albuma, ami egy karácsonyi történetet mesél el. A megjelenés apropójából a lemez balladájához készült videóklip.

Majestica

Pénteken került boltokba a Majestica új albuma, ami Charles Dickens klasszikus karácsonyi történetének, ’A karácsonyi ének’-nek a megzenésített változata. A Sabaton gitárosa, Tommy Johansson régóta dédelgetett álma vált valóra a lemezzel, amiről két dalt már korábban megismerhettünk, a megjelenés napjára pedig megérkezett a The Joy Of Christmas című balladához készült videó is.

 

 

Chris David basszer így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „Nagyon izgatott vagyok, hogy megjelent az album a The Joy Of Christmas videójával együtt. Szó szerint éjjel-nappal dolgoztunk azon, hogy még idén kiadhassuk a lemezt, a videókat és az adventi naptárunkat. A The Joy Of Christmas kikacsintás ’A karácsonyi ének’ eredeti történetéből, a dalban Bob Cratchit álma és gondolatai elevenednek meg, így Bob szemszögéből láthatjuk a történetet, illetve megtudhatjuk, mit érez. Ugyanakkor ez az első Majestica-ballada is.Lehet, hogy 2020 nagyon más és kihívásokkal teli év volt sokak számára, de reméljük, hogy ezzel az albummal legalább egy kis örömet és boldogságot hozunk év végére, még akkor is, ha nem úgy ünnepelheted a karácsonyt, mint általában.”

Megosztás