A zenekar legfrissebb videójából, a Ghost Of Marley-ból kiderül, hogy nemcsak a banda gitárosa tud énekelni. Ráadásul a színészettel sem állnak hadilábon.

Majestica

Tommy Johanssonnak, a Sabaton gitárosának zenekara december 4-én jelenteti meg legújabb albumát. A lemez Charles Dickens klasszikusának, ’A karácsonyi ének’-nek metal musical átirata és ’A Christmas Carol’ címen jelenik meg. Színtiszta szimfonikus power metal igazi Majestica-szellemben, mindamellett filmzenei elemeket is tartalmaz, olyan zenék ihlették, mint a Twilight Force, a Rhapsody, vagy másik oldalról Alan Silvestri, Danny Elfman és John Williams. A korábban már bemutatott Ghost Of Christmas Past videója után most a Ghost Of Marley nótához készült klipet tekinthetjük meg, melyben a zenekar basszusgitárosa énekel duettet Tommyval:

 

 

Chris David basszeros így nyilatkozott a dalról: „Ez a legelső olyan, Majestica által kiadott dal, melyben két szólóénekes duettje szerepel, és egyben az első zenei videónk, amelyben színészi előadást láthattok. A Ghost Of Marley egy beszélgetés ‘A Christmas Carol’ főszereplője, Ebenezer Scrooge, és az őt meglátogató régi üzlettársa, Jacob Marley szelleme között. A videóban én Marley-t játszom, Tommy pedig Scrooge-t. Személy szerint számomra ez volt az egyik legnagyobb kihívást jelentő dal az eddig felvett munkáim közül, mind zeneileg, mind vizuálisan, de ugyanakkor nagyon szórakoztató is!”

Megosztás