A Tony Hernando gitáros és Ronnie Romero énekes fémjelezte spanyol metálcsapat elkészítette a tavalyi ‘Alchemy Of Souls – Part I’ folytatását, melyet a Before That Time Can Come című dallal vezetnek fel.

Lords Of Black - Ronnie Romero

A spanyol Lords Of Black 2021-ben új albummal tér vissza, a jó fogadtatásban részesült 2020-as ‘Alchemy Of Souls – Part I’ folytatásával. Az ‘Alchemy Of Souls – Part II’ továbbszövi az előző albumon megkezdett történetet. A globális járvány okozta leállás alatt Tony Hernando gitáros-zeneszerző hihetetlenül keményen dolgozott, hogy zenéjével túllépjen a zenekar korábbi korlátain, egyfajta zenei érettséget mutat, hogy számos új elemet épített be a csapat stílusába. A Lords Of Black most már készen áll arra, hogy az európai dallamos metál felsőbb ligájába lépjen. Az előző albumhoz képest súlyosabb és sötétebb ‘Alchemy Of Souls – Part II’ egy olyan album, amit nem szabad kihagyni sem a dallamos metál, sem a progresszív metál rajongóinak.

 

 

„Ez egy nagyon különleges dal számunkra, és őszintén reméljük, hogy nemcsak hűséges rajongóink, hanem mindenki, még az is, aki nem ismer minket, élvezni fogja, a dalt, a klipet és a dalszöveg mögött rejlő üzenetet is. Arról szól, hogy nem számít, milyen messzire kell elmennünk, vagy mennyi időbe telik, végül a fény legyőzi a sötétséget. Lehet, hogy áldozatokra lesz szükség, és a kétségbeesés hatalmába kerít útközben, de ahogy a dal refrénje mondja: »talán a véremet kell venned hozzá, talán a földben nyugvó csontjaimra lesz szükséged, mielőtt eljöhet az az idő…« de végül eljön” – mondta Tony Hernando az elsőként bemutatott Before That Time Can Come című dalról. A lemez október 15-én jelenik meg a Frontiers Musicnál.

‘Alchemy Of Souls – Part II’ dallista:

01. Prelude (Alchimia Confessio 1458 A.D.)
02. Maker Of Nothingness
03. What’s Become Of Us
04. Bound To You
05. Before That Time Can Come
06. Mind Killer
07. Death Dealer
08. Prayers Turned To Whispers
09. In A Different Light
10. How Long Do I Have Now
11. Fated To Be Destroyed
12. No Hero Is Homeless
13. Sympathy (Uriah Heep-feldolgozás)

Lords Of Black - Alchemy Of Souls - Part II

 

Megosztás