Ötödik nagylemezének első dalát mutatta be a brit rockzenekar. Nem hiába vártak a jó szerencsére, a neves hangmérnöknek hála a ‘Waiting For Good Luck’ jobban is szól a Frontiers Musictól megszokottakhoz képest!

The Treatment

A Frontiers Music örömmel jelentette be a Treatment új stúdióalbumának, a ‘Waiting For Good Luck’-nak közelgő megjelenését, a pontos dátum április 9. A hard rock zenekar ötödik nagylemeze lesz ez a 2008-as megalakulásuk óta. Már az első meghallgatáskor feltűnnek a roppant kemény riffek és emlékezetes refrének, és ahogy egyre többet hallgatod, úgy bújnak elő az újabb és újabb részletek. Laurie Mansworth (Airrace) producer irányítása mellett Kevin Shirley (Iron Maiden, Led Zeppelin, Black Country Communion) keverte az anyagot, ami biztosítéka a Frontiers Musicnál megszokottól eltérő hangzásnak.

 

 

A ‘Waiting For Good Luck’ a Treatment második albuma Tom Rampton énekessel, reszelős, whiskyáztatta énekstílusa tökéletesen passzol a banda hard rock zenéjéhez. A felvételek után csatlakozott hozzájuk új bőgősük, Andy Milburn, a lemezre még Tao Grey gitáros játszotta fel a basszus sávjait. „Őszintén hisszük mindannyian, hogy ez az album hatalmas előrelépés a Treatment számára, és alig várjuk, hogy hallhassátok. Amint a körülmények megengedik, turnéra indulunk, hogy a Treatment-had minden egyes tagjával találkozhassunk!” – mondta a zenekar.

A lemezről elsőként a lendületes Rat Race-t mutatták be.

‘Waiting For Good Luck’ dallista:

01. Rat Race
02. Take It Or Leave It
03. Lightning In A Bottle
04. Vampress
05. Eyes On You
06. No Way Home
07. Devil In The Detail
08. Tough Kid
09. Hold Fire
10. Barman
11. Let’s Make Money
12. Wrong Way

Felállás:

Tom Rampton – ének
Dhani Mansworth – dobok
Tagore Grey – gitár
Tao Grey – gitár és basszusgitár

Treatment - Waiting For Good Luck

Megosztás