Június végén jelenik meg a német instrumentális rockbanda hetedik nagylemeze. A folytatásban a klippel támogatott Voices című szerzeményüket ismerhetjük meg.

Long Distance Calling

Németország egyik legsikeresebb instrumentális csapata újabb lépést tesz előre karrierjében, ugyanis elkészült következő lemezük, mely ‘How Do We Want To Live?’ címmel jelenik meg. A csapat művészi módon próbálja leírni az ember és a mesterséges intelligencia közötti kapcsolatot. 2020 második felében terv szerint folytatni szeretnék a sikeres ‘Seats & Sounds‘ turnét, mellyel a német zenei díjra is jelölték őket. A ‘How Do We Want To Live?’-re továbbra is a különleges hangzásvilág a jellemző, ugyanakkor új és meglepő elemek is találhatóak majd a Long Distance Calling új világában. A kiadvány több változatban is kapható lesz: csak Németországban lesz elérhető egy deluxe box, melyben 2 LP / CD / 7 inches kislemez és dedikált kártyák találhatóak. Ezenkívül limitált kiadású digipack CD, gatefold borítós 2 LP+CD és digitális verzióban is megjelenik.

Az album tartalmából a Hazard után most a Voices című tétel lett publikus. A most bemutatott dal mellett azt is elárulták, hogy szeptemberben tizenegy állomásos lemezbemutató turnéra indulnak hazájukban.

 

Megosztás